Unieke cruisebestemmingen in Europa

Een cruisevakantie is geen goedkope vakantie, maar je kunt binnen een kort tijdsbestek wel kennismaken met de mooiste plekjes van de wereld. Weet je dat er binnen Europa voldoende bestemmingen zijn waar je optimaal kunt genieten van een cruisevakantie?

Wij hebben de meest bijzondere cruisebestemmingen in Europa voor jou op een rijtje gezet.

Een cruisevakantie naar Noord-Europa

Het noorden van Europa is een prachtige bestemming voor een cruisevakantie. Neem bijvoorbeeld een land als Groenland. De bewoners van dit land trekken er in de winter met hondensleeën op uit om te gaan jagen. Zo wordt er bijvoorbeeld geschoten op zeehonden en wordt er veel op vis gejaagd.

Diverse cruises die naar Groenland varen, meren ook aan bij Rusland en Noorwegen. Moskou, de hoofdstad van Rusland, is een unieke bezienswaardigheid. Natuurlijk moet je een dagje hebben doorgebracht in de stad van de wodka en jenever. Noorwegen staat vooral bekend om zijn schitterende fjorden en prachtige berglandschap. Daarmee belooft het een bijzondere cruisevakantie te worden.

De Oost Middellandse Zee als cruisebestemming

Landen aan de Oost Middellandse Zee zijn bijzonder genoeg om zelf eens te ervaren. Wat dacht je van een bezoek aan landen zoals Turkije, Israël en Egypte? Turkije staat bekend om zijn grote hoeveelheid badplaatsen, een vriendelijke bevolking en een overheerlijke keuken.

Israel is het land van de vele heiligdommen met een zeer indrukwekkende geschiedenis. Wanneer je religieuze interesse hebt, is een trip naar Israël zeker aan te bevelen. Bovendien ligt Egypte ook in de buurt. Het land van de Nijl heeft diverse kostbare schatten, waaronder de piramiden uit het tijdperk van de farao’s.

Volop genieten van (luxe) wereldwonderen

Er is ongelofelijk veel keus, maar dit zijn een aantal cruisebestemmingen die absoluut aan te raden zijn. Je kunt er kennismaken met diverse wereldwonderen en ondertussen genieten van al het luxe op het cruiseschip!

Plaats een reactie

+ 75 = 85