Op cruisevakantie naar onze zuiderburen

Cruisevakanties in Nederland worden steeds populairder. Europese wateren zijn steeds meer aantrekkelijk voor een cruisevakantie. Zo ook een cruise naar onze zuiderburen. Het lijkt enigszins apart om een cruise naar België te boeken, maar toch is het een aanrader om eens naar België een cruisevakantie te maken. Er zijn namelijk diverse cruisevakanties door België te boeken.

Een riviercruise langs Belgische en Nederlandse steden
Zo kun je bijvoorbeeld een riviercruise boeken langs steden zoals Antwerpen en Gent. Meestal start je in een Nederlandse plaats zoals Arnhem. Vanuit deze plaats vaar je door naar Dordrecht, de oudste stad van Nederland. Vanuit Dordrecht vaar je naar Antwerpen en Gent en doe je verder Nederlandse plaatsen aan, waaronder Wijk bij Duurstede en Schoonhoven. Kortom, een vakantie dichtbij huis, maar wel vol ontspanning.

Een cruise naar Zeebrugge en de Kanaaleilanden
Je kunt ook vanuit Amsterdam naar Zeebrugge varen en vanaf deze Belgische plaats verder doorreizen naar de Kanaaleilanden, het Franse Honfleur en het Engelse Tilbury. Deze Engelse plaats is een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de wereldstad Londen. Of je nu een reis boekt van 8, 10 of 15 dagen richting België, je zult het altijd naar je zin hebben. Op elke cruisereis word je namelijk van alle gemakken voorzien en zijn de faciliteiten goed geregeld.

Ga goed voorbereid op cruisevakantie naar België
Heb je zin gekregen in een cruisevakantie naar België? Onderzoek dan de mogelijkheden voor een Belgische cruisevakantie waar jij gelukkig van wordt en zorg dat je de nodige voorbereidingen treft. Denk aan het regelen van een goede reisverzekering (vergeet de annuleringsverzekering niet!) en het meenemen van voldoende kleding.

Wij zijn erg benieuwd naar je cruise-ervaringen in België. Laat ons daarom gerust weten hoe jij je vakantie in België hebt beleefd!