Ontdek de hoogtepunten van Noorwegen

Misschien heb je er altijd wel van gedroomd: een cruise langs de hoogtepunten van Noorwegen. Deze droom kun je uitstekend realiseren! Het land is uitstekend geschikt voor een cruisevakantie. Dit komt vooral vanwege de fjorden en overige ongerepte natuur die je hier kunt vinden. Een cruisevakantie naar Noorwegen zal je voortdurend verbazen vanwege het adembenemende landschap dat je hier kunt vinden.

Wanneer je een cruise maakt naar Noorwegen, dan is de kans heel groot dat je oog in oog komt te staan met walvissen. In de Noordzee zwemmen namelijk orka’s en potvissen. Verder zijn er altijd wel dolfijnen in de buurt van het cruiseschip te vinden.

De mooiste bezienswaardigheden tijdens een cruise

Een cruise vakantie brengt je bij diverse bijzondere plekken in Noorwegen, waaronder Stavanger. Het is niet alleen het centrum van de olie-industrie, een uitstapje naar Preikestolen mag zeker niet ontbreken. Vanaf deze rots heb je een adembenemend uitzicht over de fjorden. In de zomer worden in Stavanger veel muziekfestivals georganiseerd.

Een andere unieke ervaring is de Noordkaap, er zijn diverse cruise vakanties te boeken naar het uiterste puntje van de wereld. Onderweg kom je talloze fjorden en gletsjers tegen. Ook Trondheim is een prachtige plaats om te bezoeken tijdens je cruise naar Noorwegen. Er zijn veel historische plekken te vinden en er worden volop culturele activiteiten georganiseerd. Meer informatie over de bezienswaardigheden vind je onder andere op VisitNorway.com.

Op cruise vakantie met Stip Reizen

Je kunt bijvoorbeeld een cruise vakantie via Stip Reizen boeken. Je vertrekt vanuit Rotterdam met de MS Rotterdam van Holland America Line. Naast prachtige fjorden vaar je langs karakteristieke steden zoals Oslo en Stavanger. Een indrukwekkende ervaring die jij je gehele leven niet meer zult vergeten.

Schroom daarom niet, maar reserveer vandaag nog je favoriete cruise vakantie naar Noorwegen!

Plaats een reactie

32 + = 35