Het betoverende Australië

Australië is een land dat je onmiddellijk zal betoveren tijdens een cruise. Een memorabele ervaring die je altijd zal bijblijven. Wat maakt Australië zo’n bijzonder land en waarom is het een aanrader hier je cruisevakantie door te brengen?

Sydney, een bruisende stad vol dynamiek
Een cruise naar Australië is absoluut een droomreis. Natuurlijk legt het schip tijdens een cruise aan in Sydney, de grootste en bekendste stad van het land. Geniet van een avond opera in het Opera House of wandel over de Harbour Bridge. Verder kijk je je ogen hier uit bij Bondi Beach. De golven zijn hier meters hoog en talloze surfers proberen deze op unieke wijze te bedwingen.

De mooiste plekjes van Australië
Naast Sydney heeft Australië nog veel meer spectaculairs in zich. Wat dacht je van een bezoek aan Cairns en Port Douglas? Verder is ook de diversiteit aan kusten prachtig om te zien. Af en toe doet het zelfs een beetje sprookjesachtig aan. Datzelfde geldt uiteraard ook voor het binnenland. Een cruise naar Australië is bijzonder omdat je af en toe het idee hebt dat je je in een paradijs begeeft.

Kom tot rust op zee
Tijdens een cruise dag op zee, hoef je je op het cruiseschip geen moment te vervelen. Je kunt ontspannen een boekje lezen, zwemmen, films kijken of gewoon op het dek genieten van een prachtig uitzicht. Bovendien helpt een cruise dag op zee om tot rust te komen en je voor te bereiden op een nieuwe drukke dag.

Een goede voorbereiding is het halve werk
Ben je overtuigd en zit je binnenkort op een cruiseschip in Australie? Geniet dan met volle teugen en zorg dat je je goed hebt voorbereid. Regel een goede reisverzekering met werelddekking, zorg voor voldoende zonnebrand en neem voldoende leesvoer mee ter ontspanning. Dan zul je ongetwijfeld een fijne cruisevakantie tegemoet gaan!