Een indrukwekkende cruise naar Antarctica

Een cruisevakantie kan heel speciaal worden. Je kunt kiezen voor diverse zonnige bestemmingen, maar je kunt ook eens iets unieks kiezen waar je later nog met veel plezier aan terug kunt denken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een cruise naar Antarctica? Een indrukwekkende ervaring die je zeker niet snel zult vergeten.

Ontdek het schiereiland Antarctica

Je kunt het schiereiland Antarctica ontdekken, wanneer je een luxe cruisevakantie boekt. Terwijl je volop geniet van een luxe diner en veel comfort op het cruiseschip, ben je daarnaast omgeven door een wit landschap.

Een cruiseschip beschikt vaak over diverse gidsen die iets vertellen over de landschappen waar u langs vaart. Wie weet welke soorten pinguïns je allemaal tegenkomt tijdens je cruisevakantie naar Antarctica. Daarnaast is de kans erg groot dat je walvissen spot. Je kunt bijvoorbeeld de blauwe vinvis, de bultrug walvis of diverse orka’s tegenkomen.

Waar kun je opstappen?

Wanneer je plannen hebt om een cruisevakantie naar Antarctica te boeken, dan vlieg je vaak eerst naar Argentinië en ga je in de stad Ushuaia aan boord van het schip.

Het is altijd leuk om een dag eerder in Ushuaia aan te komen, zodat je ook nog tijd hebt om het stadje een beetje te leren kennen. Zorg wel dat je voorbereid bent op diverse soorten weertypes in deze stad. Het ene moment kan het warm en onbewolkt zijn, terwijl er op een ander moment een ijskoude wind staat.

Een investering die de moeite waard is

Kortom, laat je verrassen door een cruisevakantie naar Antarctica en geef jezelf een onvergetelijke ervaring cadeau. Je betaalt er wel iets voor, maar het is iets waar je altijd met veel plezier en voldoening op terug kunt kijken.

Plaats een reactie

1 + 4 =