Een cruise naar IJsland

Wat is er nu mooier dan een cruise naar IJsland? Als je een cruise wilt maken naar dit fascinerende land, dan stap je in Amsterdam op de boot en vaar je naar dit mooie stukje Europa. Tijdens een cruise naar IJsland, maak je uiteraard kennis met de schoonheid van dit bijzondere land. Dit land heeft ongelofelijk veel in petto voor een onvergetelijke cruise.

Bezienswaardigheden in IJsland
Uiteraard mag een bezoek aan de mooiste attracties van IJsland ontbreken tijdens een cruise. Wat dacht je aan een trip naar de IJslandse hoofdstad Reykjavik? Toch heeft IJsland veel meer te bieden dan alleen een bezoek aan de hoofdstad van IJsland.

IJsland is natuurlijk beroemd vanwege de grote hoeveelheid geisers en de thermale baden in Blue Lagoon. Absoluut een aanrader om eens meegemaakt te hebben. Dat geldt ook voor een trip naar de Westman Eilanden. Beesten die erg populair zijn op dit eiland, zijn de zogenaamde papegaaiduikers. Zelden zul je zo’n grappig en fascinerend verschijnsel hebben gezien als deze originele beesten.

Tips bij een cruise naar IJsland
Houd er rekening mee dat je in IJsland niet met de euro kunt betalen. De munt waar in IJsland mee wordt betaald is de IJslandse kroon (ISK). Verder is het handig als je over een goede conditie beschikt. Een goede mobiliteit is absoluut noodzakelijk. Als je vanaf het schip gaat, zul je vaak flinke afstanden moeten afleggen.

Je bent echter verzekerd van een fantastische vakantie als je een cruise boekt naar IJsland. Sluit daarom een goede reisverzekering en geniet van een fijne tijd in IJsland!