Een cruise naar de Spaanse Costa’s

Er zijn van die vakanties die eigenlijk niet op je to do list mogen ontbreken. Dat geldt ook voor een cruise naar de Spaanse Costa’s.

Elk jaar krijgen de Spaanse Costa’s miljoenen toeristen per jaar te verwerken. Maar een cruisevakantie zorgt ervoor dat een vakantie langs de Costa’s heel anders is dan wanneer je er bijvoorbeeld met de auto naar toe gaat.

Salou als vertrekpunt voor diverse uitstapjes

Door een cruisevakantie naar de Costa’s in Spanje te boeken, kun je op een geheel eigen manier genieten van je vakantie. Aan de Costa Dorada ligt bijvoorbeeld de plaats Salou. Deze stad kan een prima vertrekpunt zijn voor diverse uitstapjes in de omgeving. Zo kun je hier de ruïnes van Tarragona bezoeken.

Verschillende soorten cruises in Spanje

Langs de Costa Blanca wordt diverse mini cruises georganiseerd tussen de plaatsen Denia, Javea, Calpe en Altea. Deze minicruises geven je een prachtig uitzicht over de kust.

Leuk zijn hier ook de beach party cruises die je kunt maken. En wat dacht je van een tour in een boot met een glazen bodem? Je ziet dan de vissen gewoon onder je door zwemmen! Een unieke ervaring die je zeker eens meegemaakt moet hebben.

Een cruise naar de Straat van Gibraltar

Heb je altijd al dolfijnen en walvissen willen spotten? Dan is een cruise naar de straat van Gibraltar zeker aan te raden. Vanuit de Costa de la Luz is dit bijvoorbeeld mogelijk. Tarifa is de plaats waar de meeste boten vanuit vertrekken.

Boek een cruise vanuit Barcelona

Wil je er een luxe cruisevakantie van maken? Kies dan voor Barcelona als vertrekpunt van je vakantie. Vanuit deze belangrijke Spaanse stad vertrekken diverse cruises naar plaatsen zoals Marseille. Ook kun je vanaf Barcelona cruises maken naar Italië, Malta en Marokko.

Kortom, voldoende mogelijkheden voor een Spaanse cruise!

Plaats een reactie

− 1 = 1