Een cruise naar de Galapagos eilanden

Wanneer je niet alleen wilt genieten van een zonnige cruisebestemming, maar tegelijkertijd ook iets moois van de wereld wilt zien, dan is een cruise naar de Galapagos eilanden een echte aanrader.

Tijdens een cruisevakantie richting de Galapagos eilanden, tref je namelijk diverse verschillende soorten dieren aan. Je kunt bijvoorbeeld denken aan schildpadden, grappige pinguïns, maar ook zeeleguanen en luidruchtige zeeleeuwen.

Waarom een cruise naar de Galapagos eilanden?

De Galapagos eilanden hebben een belangrijke rol gespeeld in het gedachtegoed van Charles Darwin. De eilanden met hun mooie flora en fauna hebben hun bekendheid dan ook grotendeels te denken aan de grondlegger van de evolutietheorie.

De Galapagos eilanden maken onderdeel uit van Ecuador en staat tevens op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Alleen daarom al is het de moeite waard een cruisevakantie naar deze bijzondere eilanden te boeken.

Verschillende soorten cruises naar de Galapagos eilanden

Je hebt de keuze uit verschillende soorten cruises naar deze vakantiebestemming. Dit is ook een beetje afhankelijk van je budget en wat je wilt investeren in je vakantie. Ga je voor een duurdere cruisevakantie, dan heb je vaak de kans om meer toplocaties te bewonderen, dan wanneer je een goedkoper cruiseschip boekt. Dit heeft vaak te maken met het feit dat duurdere cruiseschepen sneller kunnen varen dan de goedkopere boten.

De beste periode om een cruisevakantie te boeken

De Galapagos eilanden zijn het gehele jaar goed te bezoeken. Het is er nooit al te warm en de wind zorgt voor een stukje verkoeling.

Naast alle diersoorten die je hier aantreft, vind je er ook talloze soorten vogels. Aalscholvers, buizerds en spotvogels zijn enkele soorten die je hier kunt tegenkomen. Genoeg reden om hier je vakantie naar toe te boeken. Boek daarom vandaag nog een cruisevakantie naar de Galapagos eilanden.

Plaats een reactie

+ 52 = 58