Een cruise naar de Canarische Eilanden

Er zijn van die cruisebestemmingen die een vakantie een extra zomers tintje geven. Dit heeft bijvoorbeeld betrekking op een cruise naar de Canarische Eilanden. Je cruisevakantie hoeft niet eens heel lang te duren om toch het vakantiegevoel te kunnen ervaren.

Om je verliefd te maken op een cruise naar de Canarische Eilanden, zetten we hier een aantal unieke kenmerken van deze cruisevakantie op een rijtje.

Vertrekpunt: Las Palmas

Je stapt op de boot in Las Palmas, dat trouwens een heerlijke stad is om te verblijven. Het is de hoofdstad van het Spaanse eiland Gran Canaria.

Verder vind je hier Las Canteras, misschien wel het mooiste stadsstrand van het land. De brede kust met een lange boulevard langs het strand, nodigen je uit voor terrasbezoek. In de stad tref je veel mooie oude pleinen en kun je naar hartenlust shoppen in hippe winkels.

Funchal en Tenerife

Na een bezoek aan Puerto del Rosario in Spanje, reis je door naar Portugal. Je bezoekt hier onder andere de stad Funchal, waar je prachtige botanische tuinen aantreft.

Natuurlijk breng je ook een bezoek aan Tenerife. Het is het grootste eiland van de Canarische Eilanden. De 3700-meter hoge vulkaanberg Pico del Teide is een aanrader om te bezoeken. Verder zijn er voldoende restaurantjes te vinden waar je uitstekend kunt dineren.

Een cruisevakantie dichtbij huis

Voor een schitterende cruisevakantie hoef je niet direct een reis te boeken naar de andere kant van de wereld. Juist door een cruisevakantie naar de Canarische Eilanden te bezoeken, wordt dat nog eens extra bevestigd. Laat je daarom verrassen en geniet van een onvergetelijke trip richting de Canarische Eilanden.

Vergeet niet een goede reisverzekering af te sluiten. Daarmee voorkom je de nodige pech onderweg!

Plaats een reactie

39 + = 46