De drie mooiste cruisebestemmingen

Een cruise maken is voor veel mensen een droom. Het roept beelden op van verre bestemmingen, eindeloze watervlakten, rimpelloze oceanen en een prachtige zonsondergang. Wie wil zich nu niet een keer onderdompelen in luxe? U laten masseren in een spa aan boord, cocktails drinken in de bar of baantjes trekken in het zwembad op het schip?

Heerlijk genieten in de zon en de frisse zeewind doet u aan het promenadedek van een cruiseschip. Maar wat zijn de drie mooiste cruisebestemmingen van dit moment?

Zwoele bries en tropische ervaringen in het Caribisch gebied
Een cruise in het Caribisch gebied betekent dat u vaart van eiland naar eiland. U doet bijvoorbeeld bekende eilanden als Aruba en Bonaire aan, het swingende Jamaica of vulkanische eilanden als Dominica of Saba. En dat allemaal op de intens blauwe Caribische zee.

Op naar de Noordpool!
Naast warme en tropische bestemmingen kunt u natuurlijk ook voor het andere uiterste kiezen. Boek bijvoorbeeld een cruise naar de Noordkaap! U vaart langs de grillige kust van Noorwegen, doet onderweg havensteden aan en eindigt uiteindelijk een stuk noordelijker dan de Noordkaap. Onderweg ziet u het landschap veranderen en komt u op plekken waar niemand anders ooit komt.

Een combinatie van tropische eilanden en wolkenkrabbers in Azië
Minder bekend, maar zeker niet minder indrukwekkend zijn cruises in Azië. Hier bezoekt u prachtige bountystranden waar u onder de wuivende palmen helemaal tot rust komt. Het bijzondere van Azië is dat verschillende culturen en landschappen hand in hand gaan. Van primitieve culturen in de jungle komt u in een oogwenk in een stad vol moderne architectuur, waar u heerlijk kunt shoppen en uit eten kunt gaan.

Wilt u veel van de wereld zien en genieten van de hoogste klasse van comfort? Dan past een cruise naar één van deze drie bijzondere bestemmingen zeker bij u.

Plaats een reactie

64 − 62 =